Харчові добавки та розчинники

Харчові добавки — речовини, що додаються в технологічних цілях у харчові продукти в процесі виробництва, упаковки, транспортування або зберігання для додання їм бажаних властивостей.
Розчинники - це рідкі хімічні речовини або суміші ряду речовин, які оперативно випаровуються та володіють розчинювальною здатністю по відношенню до в'язких субстанцій.
Виберіть цікавий для Вас продукт для переходу до його детального опису.

Харчові добавки та розчинники
Області застосування:
Хлібопекарська
Області застосування:
Кондитерська, Масложирова, Молочна, Фармацевтична
Області застосування:
Кондитерська, Лікеро-горілчана промисловість, Молочна, Напої, Фруктово-ягідні наповнювачі та джеми
Області застосування:
Молочна, М'ясопереробна, Рибопереробна, Хлібопекарська