ЕКО Профреш (ацетат кальцію Е263)

ЕКО Профреш (ацетат кальцію Е263) - засіб проти розвитку та попередження картопляної хвороби, добавка для максимального збільшення терміну зберігання виробів з пшеничного борошна.

ЕКО Профреш - ефективний засіб проти розвитку та попередження картопляної хвороби, збудниками якої є бактерії (Bacillus subtilis), спори яких зберігаються і розмножуються при випіканні хліба. При використанні ЕКО Профреш бактерії і їх спори гинуть, що дає можливість не допустити розвиток картопляної хвороби. При цьому не порушується технологічний процес випікання хліба.

Дозування ЕКО Профреша може змінюватися в залежності від особливостей технологічного процесу виготовлення продукції і ступеня зараженості борошна.

При введенні в борошно розчиненого ЕКО Профреш (при приготуванні тесту опарним способом) рекомендується готувати його водний розчин, при безопарном способі приготування тіста можливе введення його в сухому (нерозведеному) вигляді разом з сіллю.

Області застосування:
Хлібопекарська
Консистенція:
Порошкоподібний

Дозування: Залежить від стану борошна і становить 0,12-0,3% до маси борошна.

Термін зберігання: 2 роки при температурі від 5° С до 20° С і відносній вологості повітря не більше 75% в упаковці в закритих сухих, чистих, добре провітрюваних приміщеннях.