Знайти рішення Консультація технолога
Барвники, фарбувальні екстракти та інгредієнти для харчової промисловості

Новини компанії «ЕКО РЕСУРС УКРАЇНА»

Еко Ресурс Підсумки виставки WorldFood 2021
Підписатися на розсилку

Підсумки виставки WorldFood 2021

З 02 по 04 листопада 2021 року в Києві в Міжнародному виставковому центрі пройшла Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв WorldFood 2021 у форматі B2B.

WorldFood Ukraine - найбільша в Україні виставка продуктів харчування та напоїв. Виставка орієнтована на виробників і постачальників продуктів харчування та напоїв, переробні підприємства, дистриб'юторів, експортерів, імпортерів, представників продуктового рітейлу, ресторанного бізнесу України та інших країн.

Виставка WorldFood 2021 стала довгоочікуваним майданчиком для офлайн спілкування, обміну досвідом і, звичайно ж, для проведення переговорів.

Для ЕКО РЕСУРС УКРАЇНА виставка пройшла успішно. Насичені численними зустрічами і переговорами 3 дні, безумовно, дали потужний імпульс подальшому розвитку компанії.

Відвідувачі нашого стенду мали можливість ознайомитися як з відомими зразками продукції в області харчових інгредієнтів, так і з цілим рядом нових і перспективних розробок, отримали кваліфіковану консультацію технологів і менеджерів відділу збуту щодо нашої продукції.  На стенді ми продемонстрували широку кольорову гамму найбільш затребуваних і популярних харчових барвників, натуральних фарбувальних екстрактів і ароматизаторів. Всі вироби були виготовлені в нашій лабораторії застосування.

Співробітники ЕКО РЕСУРС УКРАЇНА провели понад 50 зустрічей з представниками різних виробництв харчової галузі. В ході переговорів обговорювали як успішно реалізовані кейси, так і перспективи розвитку співпраці.

Ми дякуємо організаторам за надану можливість проведення продуктивних зустрічей в режимі зручного маркетплейсу!

Висловлюємо подяку всім учасникам та гостям виставки за цікаве спілкування та нові знайомства.