Знайти рішення Консультація технолога
Барвники, фарбувальні екстракти та інгредієнти для харчової промисловості

Новини компанії «ЕКО РЕСУРС УКРАЇНА»

Еко Ресурс Запрошуємо на виставку WorldFood 2021
Підписатися на розсилку

Запрошуємо на виставку WorldFood 2021

Запрошуємо вас відвідати стенд ТОВ «ЕКО РЕСУРС УКРАЇНА» на виставці WorldFood 2021.

Місце проведення:       Міжнародний виставковий центр
Адрес:                                Київ, Броварський проспект, 15
Номер стенду:                С-5-2
Дата проведення:          02 - 04 листопада 2021 р.

Отримати вхідний квиток ви можете безкоштовно, використовуючи наш промокод ECO21. Перейти за посиланням.

Worldfood Ukraine - міжнародна виставка виробників та дистриб'юторів продуктів харчування, напоїв, інгредієнтів та аксесуарів. Виставка орієнтована на професіоналів провідних роздрібних продавців продуктів харчування та представників середніх і великих підприємств.

Компанія ЕКО РЕСУРС УКРАЇНА  - виробник натуральних харчових барвників та ароматизаторів, провідний постачальник харчових інгредієнтів в Україні. На виставці ми представимо широку кольорову гамму своїх найбільш затребуваних і популярних харчових барвників, натуральних фарбувальних екстрактів та ароматизаторів.

На стенді ви зможете поспілкуватися з нашими технологами і менеджерами відділу збуту, а також ознайомитися з новинками пропонованої продукції і новинами нашої компанії.

Для більш продуктивної роботи на стенді ви можете заздалегідь домовитися, зателефонувавши нам за тел:

office@eco-resource.com.ua

Раді будемо зустрічі!